Video Maşină filmată în timp ce mergea pe contrasens pe Autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti. Ce s-a întâmplat după ce s-a apelat la 112

O maşină a fost filmată, miercuri, în timp ce mergea pe contrasens pe Autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti, în dreptul localităţii Ghermăneşti, din judeţul Ilfov. Poliţiştii au fost alertaţi prin 112, dar nu au reuşit să-l găsească pe şofer, transmite corespondentul MEDIAFAX.

13771 afișări

Filmul în care apare maşina care rula pe contrasens, pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti, pe tronsonul din dreptul localităţii Ghermăneşti, a fost făcut, miercuri, de un şofer care se deplasa regulamentar, pe celălalt sens şi a fost postat pe Facebook.

În imagini se vede cum maşina se deplasează pe contrasens, pe banda de urgenţă.

Bărbatul care a filmat a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că a sesizat incidentul la 112 şi i s-a spus că va fi sunat înapoi de către Poliţia rutieră, însă nu a mai primit niciun apel. Între timp, din fericire, înainte de a se produce o tragedie, şoferul filmat a ieşit de pe autostradă către localitatea Ghermăneşti.

Potrivit subinspectorului Cristina Păsărin, de la Biroul de Poliţie Autostrada A3, au fost trimise echipaje în zona în care a fost semnalat incidentul, dar nu a mai fost găsită maşina care circula pe contrasens.

„Am avut un apel pe 112 că un cetăţean se deplasează pe contrasens, către Bucureşti, la km 34. Am avut un echipaj la km 62, unde se închide un drum tehnologic, a plecat de acolo, am avut şi spre Bucureşti echipaj, nu s-a identificat niciun şofer pe contrasens”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, reprezentantul Biroul de Poliţie Autostrada A3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici