Mazăre a scandat "Jos Băsescu" la protestul de la Constanţa

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a venit, marţi seară, în zona unde are loc mitingul pentru a particpă la o emisiune de televiziune, fiind întâmpinat cu simpatie de cei aproape 300 de participanţi, şi a scandat împreună cu ei "Jos Băsescu", după care a mers printre manifestanţi şi a dat mâna cu ei.

822 afișări
Imaginea articolului Mazăre a scandat "Jos Băsescu" la protestul de la Constanţa

Mazăre a scandat "Jos Băsescu" la protestul de la Constanţa (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

După ce Mazăre i-a salutat şi a dat mâna cu manifestanţii, aceştia au început să strige: "Mazăre nu uita, Constanţa e casa ta", "Primarul e cu noi" şi "Radu, preşedinte".

Mazăre a spus că a venit în mijlocul oamenilor pentru că "strigă de şapte ani împotriva lui Băsescu".

"Băsescu nu e veşnic, nimeni nu e veşnic!", a spus Mazăre, care a atacat dur intervenţia jandarmilor asupra manifestanţilor din Bucureşti.

Aproximativ 300 de persoane protestează, marţi seară, în faţa Prefecturii Constanţa, oamenii dând foc mai multor bancnote false de doi bani cu fotografia lui Traian Băsescu, împărţite participanţilor de Ioana Purcărea, şefa sindicaliştilor din învăţământul constănţean.

Manifestanţii scandează "Jos Băsescu", "Demisia", Jos Guvernul", "Anticipate" şi au afişat mai multe pancarte pe care scrie: "Constanţa e cu voi, Băsescu la gunoi", "Piticul şi Chioru' au minţit poporul", "Voi ne-aţi umilit, noi ne-am reunit", "Jos Mafia"., "Studenţii din Constanţa îşi vor ţara înapoi", Urâm toată clasa politică nu doar pe Băsescu", "PCR egal PDL, PSD, PNL - Să vină Regele".

La un moment dat, unei femei care participa la miting i s-a făcut rău, iar la faţa locului a sosit un echipaj de ambulanţă care i-a acordat îngrijiri medicale, aceasta revenindu-şi şi nefiind nevoie să fie transportată la spital.

La miting a venit şi Ioana Purcărea, şefa sindicaliştilor din învăţământul constănţean, care a împărţit celor prezenţi bancnote false de doi bani cu fotografia lui Traian Băsescu, unii dintre manifestanţi dând foc acestor bancnote.

Acţiuni similare au loc, marţi seară, în mai multe oraşe din ţară, între care Cluj-Napoca, Braşov, Vaslui, Deva, Galaţi, Timişoara, Târgu Mureş, Alba Iulia, Arad, Ploieşti, Slobozia, Slatina, Craiova, Sibiu, Constanţa, Suceava, Focşani, precum şi în Piaţa Universităţii, din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici