MEDIAFAX ZOOM: Protestele lunii septembrie - GALERIE FOTO

În mod tradiţional, începutul toamnei, luna septembrie, era rezervat amplelor manifestaţii sindicale care, an de an îşi strigau nemulţumirile în plin centru al Capitalei sau în principalele oraşe.

257 afișări
Imaginea articolului MEDIAFAX ZOOM: Protestele lunii septembrie - GALERIE FOTO

MEDIAFAX ZOOM: Protestele lunii septembrie (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Acest an se dovedeşte a fi pâna acum excepţia. Amplele proteste de stradă, paşnice de altfel, au avut de această dată ca principale subiecte situaţia exploatării miniere de la Roşia Montană, problema câinilor maidanezi sau cererile întemeiate ale tot mai numeroşilor biciclişti care îşi doresc condiţii de trafic sigure şi civilizate.

GALERIA FOTO COMPLETĂ PE MEDIAFAX ZOOM

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici