Noi proteste ale transportatorilor pe şoselele de centură - VIDEO

Transportatorii protestează din nou, luni, pe şoselele de centura din ţară, autovehiculele de marfa circulând cu viteză redusă în semn de nemulţumire faţă de creşterea tarifelor RCA.

1240 afișări
Imaginea articolului Noi proteste ale transportatorilor pe şoselele de centură - VIDEO

Noi proteste ale transportatorilor pe şoselele de centură

Patronatele din transporturile rutiere – UNTRR, APTE 2002, FORT, ARTRI, APULUM - au cerut Guvernului să intervină prin Ordonanţă de Urgenţă şi să îngheţe tarifele RCA în urmãtoarea şedinţã de Guvern la valorile medii din raportul Milliman.

"Actuala Ordonanţă de Urgenţă, publicată pe site-ul Ministerului de Finanţe, este doar generalã şi nu limiteazã tarifele RCA, transportatorii rutieri fiind
nemulţumiţi de forma acesteia, urmând ca în data de 15 septembrie 2016 să se organizeze un protest naţional împotriva creşterii tarifelor RCA"
, potrivit unui comunicat de presă al Uniunii Naţionale a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR).

Transportatorii au anunţat că nu vor renunţa la protestul de amploare anunţat în toată ţara pe data de 15 septembrie.

"Ordonanţa de urgenţă pregătită de Guvern, similară proiectului de lege RCA dezbătut în Senat săptămâna trecută aduce îmbunătăţiri sistemului actual de încheiere a poliţelor RCA, însă nu rezolvă problema de bază adică nu aduce tarifele la valoarea prezentată în raportul Milliman, secretizat de către ASF", se arată şi într-un comunicat al Federaţiei Operatorilor Români de Transport (FORT).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici