Număr mare de intervenţii din partea Salvamont România. Câte persoane au fost salvate în ultimele 24 de ore

93 de persoane au fost salvate în ultimele 24 de ore de salvamontiştii din ţară, 36 dintre acestea fiind predate la Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital.

168 afișări
Imaginea articolului Număr mare de intervenţii din partea Salvamont România. Câte persoane au fost salvate în ultimele 24 de ore

Număr mare de intervenţii din partea Salvamont România. Câte persoane auj fost salvate în ultimele 24 de ore

Potrivit Dispeceratului Naţional Salvamont, în ultimele 24 de ore s-au primit 91 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor.

Cele mai multe, 12, au fost făcute către Salvamont Braşov, iar 11 către Salvamont Voineasa.

În urma intervenţiilor, au fost salvate 93 persoane, dintre acestea 36 au fost predate la Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital.

S-au mai primit 54 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre domeniile schiabile şi traseele turistice din zona montană.

Salvamont România îi îndeamnă pe turişti la prudenţă şi responsabilitate în derularea activităţilor montane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici