Un bărbat s-a urcat pe un bloc din centrul Capitalei alături de copiii săi şi a ameninţat cu sinuciderea. El a coborât după trei ore de protest - FOTO

Un bărbat care s-a urcat, miercuri seară, pe un bloc din centrul Capitalei, alături de cei doi copii ai săi, ameninţând cu sinuciderea, a coborât după trei ore şi a fost dus la Secţia 1 de Poliţie.

6945 afișări
Imaginea articolului Un bărbat s-a urcat pe un bloc din centrul Capitalei alături de copiii săi şi a ameninţat cu sinuciderea. El a coborât după trei ore de protest - FOTO

Un bărbat s-a urcat pe un bloc din centrul Capitalei alături de copiii săi şi a ameninţat cu sinuciderea. El a coborât după trei ore de protest (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Bărbatul, care s-a urcat pe bloc, cu cei doi copii, pe strada George Enescu, se afla la al doilea gest de acest fel, la care a recurs sperând să o convingă astfel pe soţie să se împace cu el, potrivit martorilor la incident.

După aproximativ trei ore, negociatorii Poliţiei Capitalei l-au convins să renunţe la această formă de protest.

Primele informaţii arătau că bărbatul s-ar fi urcat pe bloc alături de soţie şi un copil, el luându-i însă la protest doar pe cei doi copii.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ale Poliţiei Capitalei, care au asigurat zona.

La sfârşitul lunii mai, o femeie s-a urcat pe acelaşi bloc şi a stat acolo timp de peste 30 de ore, după care a sărit şi a decedat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici