O femeie din Argeş a murit după ce a fost muşcată pe stradă de un câine fără stăpân

O femeie in vârstă de 66 de ani, din localitatea argeşeană Bughea de Jos, a murit, duminică, după ce a fost muşcată de un câine fără stăpân, care i-a secţionat artera fenurală, trupul său fiind găsit de un localnic pe stradă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

368 afișări
Imaginea articolului O femeie din Argeş a murit după ce a fost muşcată pe stradă de un câine fără stăpân

O femeie din Argeş a murit după ce a fost muşcată pe stradă de un câine fără stăpân (Foto: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, primele verificări în acest caz arată că femeia mergea pe o stradă din localitatea Bughea de Jos, iar la un moment dat de sub un camion parcat pe marginea drumului a ieşit un câine care a muşcat-o de picior.

Femeia de 66 de ani a plecat de la locul incidentului şi a reuşit să înainteze câţiva metri, însă din cauza pierderii masive de sânge, în condiţiile în care câinele i-a secţionat artera femurală, ea a căzut în stradă şi a murit.

Trupul femeii a fost găsit de către un localnic care a anunţat Poliţia.

Animalul care a atacat-o pe femeie nu a fost încă găsit, iar Poliţia a deschis dosar de cercetare în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici