O persoană a murit, alte trei sunt rănite, după ce un microbuz a izbit un copac, apoi a luat foc

O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite, miercuri dimineaţă, pe un drum din judeţul Prahova, după ce microbuzul în care se aflau a derapat, cel mai probabil din cauza poleiului, a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit de un copac, luând foc.

192 afișări
Imaginea articolului O persoană a murit, alte trei sunt rănite, după ce un microbuz a izbit un copac, apoi a luat foc

O persoană a murit, alte trei sunt rănite, după ce un microbuz a izbit un copac, apoi a luat foc (Imagine: Shutterstock)

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, accidentul a avut loc în apropierea oraşului Urlaţi, pe drumul judeţean 102 C, cel mai probabil din cauza poleiului, însă cauzele nu au fost stabilite cu exactitate.

Conform sursei citate, şoferul microbuzului a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul a ieşit de pe şosea şi s-a izbit violent de un copac, după care motorul maşinii a luat foc, flăcările fiind stinse înainte de a cuprinde toată maşina.

În urma impactului, o persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte trei au fost rănite.

Poliţiştii au stabilit că microbuzul nu era folosit pentru transportul regulat de persoane.

Poliţiştii din Prahova le recomandă şoferilor să circule cu prudenţă şi să adapteze viteza la condiţiile de trafic, întrucât miercuri dimineaţă pe mai multe tronsoane de drum din judeţ carosabilul este acoperit de polei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici