O poliţistă de la Rutieră, lovită de o maşină care a trecut pe ROŞU, în zona Pieţei Universităţii din Capitală

O poliţistă din cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei a fost acroşată în zona Pieţei Universităţii, duminică seară, de o maşină după ce l-ar fi avertizat pe şoferul autoturismului că a trecut pe roşu, anunţă Poliţia Capitalei.

9241 afișări
Imaginea articolului O poliţistă de la Rutieră, lovită de o maşină care a trecut pe ROŞU, în zona Pieţei Universităţii din Capitală

O poliţistă de la Rutieră, lovită de o maşină care a trecut pe ROŞU, în zona Pieţei Universităţii din Capitală

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat că, duminică seară, o poliţistă din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se afla la serviciu, în zona Pieţei Universităţii, a fost acroşată de un autoturism.

Agenta de poliţie a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

"Din primele date, rezultă că poliţista a efectuat semnal unui conducător auto care ar fi pătruns la culoarea roşie a semaforului, iar la momentul în care a frânat brusc, a intrat în derapaj şi a acroşat-o. Poliţişti ai Brigăzii Rutiere au efectuat cercetarea la faţa locului. Conducătorul auto implicat în eveniment a fost condus la sediul subunităţii de poliţie", potrivit Poliţiei Capitalei.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici