Oamenii fără adăpost din Capitală şi vârstnicii vor fi testaţi pentru Covid-19. Anunţul Gabrielei Firea

  • Vârstnicii şi oamenii străzii din Bucureşti vor fi testaţi pentru Covid-19
  • Firea anunţă că testele vor fi achiziţionate prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială (DGASMB)
  • Firea nu renunţă nici la proiectul de testare în masă a bucureştenilor: Suntem pregătiţi
395 afișări
Imaginea articolului Oamenii fără adăpost din Capitală şi vârstnicii vor fi testaţi pentru Covid-19. Anunţul Gabrielei Firea

Anunţul Gabrielei Firea

După ce a anunţat testarea în masă a bucureştenilor, Gabriela Firea vine cu o nouă propunere. Vrea testarea beneficiarilor din centrele sociale, respectiv a vârstnicilor şi a oamenilor fără adăpost din Capitală.

„Primul proiect pe ordinea de zi se referă la posibilitatea DGASMB de a putea să achiziţioneze teste, precum şi servicii de prelevare şi de diagnosticare pentru beneficiarii Direcţiei de Asistenţă Socială şi mă refer aici la seniorii din căminele noastre şi de asemenea, la persoanele care nu au adăpost şi sunt în centrele noastre dedicate acestei categorii sociale”, a declarat Firea.

Primarul Capitalei a venit cu precizări şi în legătură cu proiectul de testare în masă, unde erau vizaţi peste 10 mii de bucureşteni.
 
„Avem cadrele medicale pregătite, avem punctele unde să se realizeze aceste testări, întreg circuitul medical, din păcate blocada există. Este foarte dureros să vezi cum DSP-urile din alte judeţe colaborează cu autorităţile publice locale, avizează aceste testări ale populaţiei pentru a afla nu doar cum a circulat virusul în comunitate, ci şi situaţia la zi, iar din păcate ceea ce e permis în alte zone ale ţării, în Bucureşti este blocat”, a mai precizat Primarul General al Capitalei. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici