Pilotul indian capturat în urma atacului aerian, eliberat de Pakistan "ca gest pentru pace"

Pakistanul va elibera vineri un pilot indian, capturat după ce forţele armate pakistaneze au doborât un avion cu o zi în urmă, "ca gest pentru pace", a declarat premierul pakistanez Imran Khan, relatează site-ul postului CNN.

1573 afișări
Imaginea articolului Pilotul indian capturat în urma atacului aerian, eliberat de Pakistan "ca gest pentru pace"

Pakistanul va elibera vineri un pilot indian "ca gest pentru pace"

"Îl vom elibera pe pilotul indian mâine, ca gest pentru pace", a declarat joi Imran Khan.

Ministerul de Externe de la New Delhi a transmis miercuri Pakistanului că aşteaptă repatrierea imediată şi în siguranţă a pilotului militar indian capturat în cursul incidentelor aeriene petrecute deasupra regiunii disputate Kashmir.

Avioane militare indiene au efectuat marţi un raid aerian "preventiv" în Kashmirul pakistanez, vizând poziţii ale grupului terorist Jaish-e-Mohammad, care a revendicat atentatul comis în Kashmirul indian, soldat cu moartea a 46 de militari.

Miercuri au avut noi confruntări aeriene deasupra regiunii disputate Kashmir, Islamabadul anunţând că a lansat raiduri aeriene în replică la atacurile indiene din ziua precedentă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici