Parazăpezile de pe două drumuri naţionale din Dâmboviţa, furate. Poliţiştii caută hoţii

Peste 500 de stâlpi metalici şi sârma galvanizată care formau grilajele de protecţie împotriva înzăpezirii pe două drumuri naţionale din judeţul Dâmboviţa au fost furate, iar Poliţia face cercetări pentru identificarea autorilor furtului.

125 afișări
Imaginea articolului Parazăpezile de pe două drumuri naţionale din Dâmboviţa, furate. Poliţiştii caută hoţii

Parazăpezile de pe două drumuri naţionale din Dâmboviţa, furate. Poliţiştii caută hoţii (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Potrivit datelor furnizate de Poliţia Dâmboviţa, poliţiştii au deschis dosare penale şi fac cercetări pentru identificarea persoanelor care au furat peste 500 de stâlpi metalici, plasa de protecţie şi sârma galvanizată care formau parazăpezile de pe marginea drumurilor naţionale 7 şi 71 din judeţul Dâmboviţa.

Oamenii legii au început cercetările în acest caz după ce administratorul drumurilor a anunţat că în două zone de pe DN 7 au fost sustraşi 530 de stâlpi metalici, 120 de kilograme de sârmă galvanizată şi 1.100 de metri liniari de plasă de protecţie care formau grilajele de protecţie împotriva înzăpezirilor.

De asemenea de pe DN 71, la intersecţia cu drumul judeţean 711 C, au fost furaţi 25 de metri liniari de plasă de protecţie, 12 stâlpi metalici şi patru kilograme de plasă galvanizată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici