Video Parlamentarii PSD şi ALDE, aşteptaţi pe Aeroportul Cluj de protestatari | FOTO, VIDEO

Mai mulţi protestatari i-au aşteptat, joi seara, în incinta Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj pe cei trei deputaţi de la PSD şi ALDE, care au susţinut modificările la Codul Penal, pentru a le reproşa votul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3982 afișări

Protestatarii au ajuns joi seara în incinta Aeroportului „Avram Iancu” Cluj pentru a-i aştepta pe Horia Nasra şi pe Cristina Burciu, de la PSD şi pe Steluţa Cătăniciu, de la ALDE.

Parlamentarii vizaţi au fost aşteptaţi cu la aterizarea cursei de Bucureşti cu bannere cu mesaje precum: „Clujul nu uită, Clujul nu iartă”, „Steluţa Cătăniciu, ai vândut Clujul unor hoţi, rămâi la ei”, „Clujenii nu sunt hoţi, voi pe cine reprezentaţi în Parlament?”, „Cetăţenii de oroare ai Clujului: Horia Nasta, Steluţa Cătăniciu, Cristina Burciu”, „Horia, îţi apune Steluţa” sau ”Steluţa, eşti incompatibilă cu Clujul”.

Cei trei parlamentari vizaţi nu au mai ieşit pe la poarta de sosiri, dar protestatarii l-au oprit pe liderul UDMR, Kelemen Hunor, sosit cu acelaşi avion. Manifestanţii i-au reproşat şi lui susţinerea modificărilor la Codurile Penale de către Uniune la comisille de specialitate, ceea ce îi face pe aleşii UDMR „complici ai PSD şi ALDE”.

Una dintre femeile care protestat a declarat că cei trei parlamentari au fost aşteptaţi la Aeroport pentru a li se spune că este inacceptabil modul în care au susţinut şi votat modificările la Codul Penal şi la Codul de Procedură Penală.

„Considerăm că astfel de oameni nu ne reprezintă şi nu ştiu cum vor mai călca printre oamenii integri în Cluj. Probabil vor candida în Teleorman. Faptul că ne-au evitat arată foarte clar că cei trei parlamentari ai PSD şi ALDE au conştiinţa încărcată, ştiind că au făcut greşit ceea ce au făcut. Ce parlamentari şi-ar evita cetăţenii pe care îi reprezintă fără să îi poartă privi în ochi”, a spus aceasta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici