Patru persoane rănite, între care un copil de 10 ani, în urma unui accident rutier în judeţul Timiş

Patru persoane, între care şi un copil în vârstă de 10 ani, au fost rănite, sâmbătă seara, în urma unui accident rutier produs în comuna Variaş, din judeţul Timiş, fiind implicate două maşini, transmite corespondentul MEDIAFAX.

227 afișări
Imaginea articolului Patru persoane rănite, între care un copil de 10 ani, în urma unui accident rutier în judeţul Timiş

Patru persoane rănite, între care un copil de 10 ani, în urma unui accident rutier în judeţul Timiş

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, două maşini au fost implicate în accidentul rutier. În cele două autoturisme se aflau patru persoane, toate fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

“La locul intervenţiei s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, o autosanitară SMURD, un ofiţer şi 8 subofiţeri din cadrul Staţiei de Pompieri Sânnicolau Mare şi 3 echipaje SAJ. În accident au fost implicate două autoturisme, trei persoane în unul (doi adulţi şi un copil de 10 ani), dintre care două persoane (adulţii, bărbaţi) au rămas încarcerate. În cealaltă maşină se afla doar o persoană de sex masculin. Toate cele patru persoane au fost transportate la spital la Timişoara”, arată ISU Timiş.

Cele patru persoane au fost transportate la spital conştiente.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici