Arme şi cartuşe, deţinute ilegal, găsite în urma unor percheziţii în Giurgiu şi Teleorman

Trei arme şi peste 140 de cartuşe au fost găsite de poliţişti la percheziţiile făcute în judeţele Giurgiu şi Teleorman, marţi, pentru depistarea unor persoane care ar deţine ilegal arme şi muniţie, informează Poliţia Română.

205 afișări
Imaginea articolului Arme şi cartuşe, deţinute ilegal, găsite în urma unor percheziţii în Giurgiu şi Teleorman

Percheziţii în Giurgiu şi Teleorman, pentru găsirea unor persoane care ar deţine ilegal arme (Imagine: Ciprian Sterian/Arhiva Mediafax Foto)

"În urma percheziţiilor au fost depistate 3 arme neletale de tir sportiv de calibru 5,5 mm, 140 de bucăţi de proitectile tip Diabolo, calibrul 5,5 mm. şi două cartuşe letale cu glonţ şi alice, toate deţinute în mod ilegal. Armele şi muniţiile au fost ridicate în vederea confiscării şi efectuării constatărilor tehnico-ştiinţifice balistice", se precizează într-un comunicat remis MEDIAFAX de Poliţia Română.

După percheziţii, trei persoane au fost duse la audieri.

Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), pentru contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici