Video Percheziţii la CFR Călători, după ce în TRENURI au apărut alte echipamente decât cele stabilite la licitaţie

Poliţiştii Direcţiei de Poliţie Transporturi fac, joi, 5 percheziţii, la sediile unor societăţi comerciale din Capitală, într-un dosar ce vizează infracţiuni de abuz în serviciu, delapidare şi fals intelectual, verificări având loc şi la CFR Călători, care are sediul în Ministerul Transporturilor.

5843 afișări

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că percheziţii au loc la Revizia de vagoane Bucureşti Griviţa, SC Ateliere CFR Griviţa SA şi CFR Călători, ultima având sediul în Ministerul Transporturilor.

Dosarul vizează achiziţia unui sistem audio-video pentru dotarea vagoanelor, necesar informării călătorilor. Potrivit surselor citate, mai multe vagoane ar fi trebuit echipate cu un sistem audio-video necesar informării călătorilor, însă au fost montate alte sisteme mai slabe faţă de ceea ce s-a stabilit la licitaţie, pe mai puţine vagoane, diferenţa de bani fiind însuşită de persoanele vizate de percheziţii.

Reprezentanţii CFR Călători au confirmat că joi dimineaţă au loc percheziţii la sediul companiei şi la Revizia de vagoane Bucureşti Griviţa.

Prejudiciul cauzat, estimat până în prezent, este de aproximativ de 156.000 de lei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici