Peste 3.000 de studenţi protestează în Capitală pentru că nu pot fuma în campusul universităţilor

Peste 3.000 de studenţi, care sunt cazaţi în Regie, protestează marţi în Capitală, pentru că nu mai pot fuma în campusul studenţesc nici măcar în afara clădirilor, aceştia cerând amendamente pe legea antifumat, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii studenţilor.

7819 afișări
Imaginea articolului Peste 3.000 de studenţi protestează în Capitală pentru că nu pot fuma în campusul universităţilor

Peste 3.000 de studenţi protestează în Capitală pentru că nu pot fuma în campusul universităţilor

Peste 3.000 de studenţi ai Universităţii Politehnice, cazaţi în Regie, vor ieşi marţi în stradă la ora 14:00 în semn de protest faţă de restricţiile legii antifumat. Protestul va avea loc pe Splaiul Independenţei, la jumătatea drumului dintre staţiile de metrou Petrache Poenaru şi Grozăveşti, a declarat pentru MEDIAFAX Răzva Florea, preşedintele Asociaţiei Studenţilor din Ingineria Sistemelor Biotehnice Bucureşti.

Având în vedere că legea interzice fumatul în instituţiile de stat, studenţii nu au voie să fumeze nici măcar în parcul Regiei.

„Au fost persoane care au fost amendate pentru că au fumat în Regie. Noi sperăm să se poată aduce amendamente pe lege, să nu mai fim nevoiţi să ieşim până pe Splai ca să fumăm. Sunt şi alte campusuri studenţeşti din ţară care se confruntă cu aceeleaşi probleme”, a spus Florea pentru MEDIAFAX.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici