Piteşti: Şase sute de elevi evacuaţi din şcoală în urma unui incendiu, unei fete i s-a făcut rău - FOTO

Circa şase sute de elevi ai unei şcoli din Piteşti au fost evacuaţi, luni, în urma unui incendiu în clădire, iar unei eleve i s-a făcut rău şi a primit îngrijiri medicale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2051 afișări
Imaginea articolului Piteşti: Şase sute de elevi evacuaţi din şcoală în urma unui incendiu, unei fete i s-a făcut rău - FOTO

Piteşti: Şase sute de elevi evacuaţi din şcoală în urma unui incendiu, unei fete i s-a făcut rău - FOTO

Cei circa şase sute de elevi au fost evacuaţi din Şcoala Gimnazială "Matei Basarab" din Piteşti, după ce tabloul electric a luat foc, iar clădirea s-a umplut de fum.

"Un echipaj SMURD şi o autospecială cu apă şi spumă au ajuns la şcoală, acolo unde a fost anunţat un incendiu. Incendiul, care se manifestase la tabloul electric, a fost stins de reprezentanţii instituţiei. Tot aceştia i-au evacuat pe cei aproximativ 600 de elevi din corpul vechi unde se aflau într-un corp nou" , a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

Potrivit aceleiaşi surse, unei fete în vârstă de 13 ani i s-a făcut rău.

"Eleva este cunoscută ca făcând frecvent atacuri de panică. Din cauza sperieturii, acesteia i s-a făcut rău. A primit îngrijiri de la colegii mei. Se aşteaptă ca părinţii săi să ajungă la instituţie şi în funcţie şi de decizia acestora şi de starea fetei să fie transferată la Spitalul de Pediatrie Piteşti, pentru verificări amănunţite", a spus Mădălina Epure.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici