Video Ploaie torenţială la Alba Iulia: Mai multe străzi au fost inundate. Circulaţia se desfăşoară cu dificultate | FOTO, VIDEO

Mai multe străzi principale şi secundare din municipiul Alba Iulia au fost inundate, joi, în urma unei ploi torenţiale, care a blocat sistemele de canalizare. Circulaţia se desfăşoară cu dificultate, deoarece apa pe şosea, în unele zone, depăşeşte 20 de centimetri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

411 afișări

O ploaie torenţială a inundat, joi, la Alba Iulia, mai multe străzi din Oraşul de Jos, de la ieşirea spre municipiul Sebeş, după ce sistemele de canalizare nu au făcut faţă cantităţii mari de precipitaţii.

De asemenea, inundaţii sunt şi în Cetate, pe Bulevardul Revoluţiei 1989, dar şi în zona turistică a oraşului – şanţurile Cetăţii Alba Carolina.

O situaţie similară a avut loc şi săptămâna trecută la Alba Iulia, oamenii fiind nemulţumiţi că sistemele de canalizare sunt subdimensionate. O parte dintre ei acuză că după ce se retrag apele apare un miros îngrozitor din cauza mizeriei care iese din canalizare.

În Oraşul de Jos, apa a intrat şi în câteva gospodării.

Judeţul Alba s-a aflat sub avertizare cod galben, fiind semnalate ploi puternice şi grindină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici