Poliţist din Timiş, lovit cu maşina în timpul unui flagrant la dealeri de droguri/ Trei bărbaţi au fost reţinuţi | FOTO

Un poliţist din Timiş a fost lovit cu maşina, în timpul unei misiuni pentru prinderea membrilor unei reţele de trafic de droguri, acţiunea fiind organizată în flagrant. Trei bărbaţi au fost reţinuţi, vineri, de procurorii DIICOT, în acest caz.

520 afișări
Imaginea articolului Poliţist din Timiş, lovit cu maşina în timpul unui flagrant la dealeri de droguri/ Trei bărbaţi au fost reţinuţi | FOTO

Poliţist din Timiş , lovit cu maşina în timpul unui flagrant la dealeri de droguri/ Trei bărbaţi au fost reţinuţi | FOTO

Potrivit DIICOT, procurorii au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor Ebetiuc Mircea Fabian, Şerban David şi Şerbănică Alexandru Ionuţ pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc în formă continuată.

„La data de 11.01.2018, inculpaţii Ebetiuc Mircea Fabian, Şerban David şi Şerbănică Alexandru Ionuţ au fost surprinşi in flagrant, în timp ce încercau să tranzacţioneze 1.122 comprimate MDMA şi 73 fragmente de comprimate MDMA, a căror valoare pe piaţa neagră, în zona dealerilor de droguri, este de aproximativ 52.000 de lei. La momentul surprinderii în flagrant inculpaţii, cu scopul de a se sustrage de la urmărirea penală, au încercat să fugă cu autoturismul lovind lucrătorul de poliţie aflat în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, acesta din urmă fiind luat pe capota autoturismului şi aruncat, în urma impactului prezentând lovituri în zona cranio-cerebrală”, se arată în comunicatul DIICOT.

De la domiciliul celor trei au fost ridicate, vineri, după percheziţii, 32 comprimate MDMA, 73 fragmente de comprimate MDMA, 188,10 grame cannabis, precum şi bunuri destinate preparării drogurilor pentru consum (grinder şi cântar electronic şi 2.100 de lei, susceptibili de a proveni din traficul ilicit de droguri.

În urma cercetărilor efectuate, anchetatorii spun că inculpaţii fac parte dintr-un grup infracţional organizat specializat în traficul intern şi internaţional, comercializarea şi consumul de droguri de risc şi mare risc.

Potrivit DICOT, liderul grupării a preluat mai multe colete cu droguri, expediate din Spania, prin intermediul unor firme de transport internaţional. Ulterior, atât el, cât şi ceilalţi membri (studenţi) care au aderat la grupare, le-au distribuit pe raza judeţelor Timiş, Mehedinţi, Caraş-Severin şi Arad.

Cei trei inculpaţi vor fi prezentaţi Tribunalului Timiş cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici