Preşedintele PNL Câmpulung Moldovenesc ar fi fost prins furând brelocuri dintr-un magazin

Membrii conducerii PNL Câmpulung Moldovenesc îl acuză pe preşedintele filialei, Nicolae Vranău, că ar fi fost prins în timp ce fura brelocuri dintr-un magazin, astfel că 11 din cei 15 liberali au demisionat pentru a determina alegeri în organizaţie, în timp ce Vranău s-a autosuspendat.

423 afișări

Biroul Permanent Local al organizaţiei municipale PNL Câmpulung Moldovenesc s-a întrunit, luni după-amiaza, iar 11 din cei 15 membri, printre care şi primarul oraşului, Mihăiţă Negură, au anunţat că demisionează din funcţii şi consideră că Biroul este dizolvat de drept urmând să fie numită o conducere interimară.

Membrii conducerii PNL Câmpulung Moldovenesc au spus că au demisionat pentru ca şi preşedintele filialei să îşi dea demisia întrucât în oraş au apărut informaţii că acesta ar fi fost prins în timp ce fura brelocuri dintr-un magazin.

Ulterior, preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că, la sugestia sa, preşedintele PNL Câmpulung Moldovenesc, Nicolae Vranău, s-a suspendat din funcţie până când se vor clarifica acuzaţiile aduse la adresa sa.

"Vom vedea dacă acuzaţiile ce i se aduc sunt şi probate. Nu putem acuza un om fără probe, mai ales că e unul dintre oamenii cu o situaţie materială care nu i-ar fi favorizat un astfel de comportament", a spus Băişanu.

El a subliniat că dacă acuzaţiile la adresa preşedintelui PNL Câmpulung Moldovenesc se confirmă, acesta nu va mai reprezenta PNL, dar dacă acuzaţiile sunt nereale cei care l-au defăimat vor pleca din PNL.

"Ca preşedinte al organizaţiei nu tolerez membri care fură din magazine, dar nici zvonuri prin care se defăimează membri ai partidului care fac parte din anumite jocuri de putere", a spus preşedintele PNL Suceava.

El a menţionat că va solicita Poliţiei un punct de vedere privind acuzaţiile ce i se aduc preşedintelui PNL Câmpulung Moldovenesc.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, Nicolae Vranău nu a putut fi contactat pentru a exprima un punct de vedere în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici