Primarul comunei Sarmisegetusa, din judeţul Hunedoara, a murit infectat cu SARS-CoV-2

Primarul comunei Sarmisegetusa, judeţul Hunedoara, Adrian Cordoş (PNL), a murit, vineri, la două săptămâni după ce a fost confirmat cu COVID-19.

364 afișări
Imaginea articolului Primarul comunei Sarmisegetusa, din judeţul Hunedoara, a murit infectat cu SARS-CoV-2

Primarul comunei Sarmisegetusa, din judeţul Hunedoara, a murit infectat cu SARS-CoV-2

Preşedintele PNL Hunedoara, Vetuţa Stănescu, a postat, vineri, pe Facebook, faptul că Adrian Cordoş, primarul liberal al comunei Sarmizegetusa, a pierdut lupta cu virusul.

„Virusul ucigaş nu face diferenţa între noi, între partidele din care facem parte, între statutul social pe care îl avem şi ne poate răpi un om drag în orice moment. Deşi unii ar vrea sa ne dezbine, să ne împartă in tabere şi să ne prăpădim, e timpul să ne unim, să luptăm cu toţii, nu cu arma, nu pe front, ci având grijă unii de alţii, purtând mască şi respectând restricţiile impuse”, spune Stănescu.

Adrian Cordoş avea 52 de ani şi fusese confirmat cu SARS-CoV-2 în urmă cu două săptămâni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
primar,
covid,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici