Primarul din Clejani şi-a recuperat maşina furată - VIDEO

Primarul localităţii Clejani a fost anunţat, miercuri, de către autorităţile bulgare să se prezinte la sediul Poliţiei din Varna pentru a-şi recupera maşina care îi fusese furată din faţa unui hotel din staţiunea Nisipurile de Aur şi care a fost găsită într-o parcare din oraşul bulgar.

350 afișări
Imaginea articolului Primarul din Clejani şi-a recuperat maşina furată - VIDEO

Primarul din Clejani şi-a recuperat maşina furată, care a fost găsită într-o parcare din Varna

Potrivit primarului din Clejani, judeţul Giurgiu, Florin Nidelea, este prima maşină din cele furate care a fost descoperită şi recuperată de poliţiştii bulgari.

"Mulţumesc presei din România pentru că, la cât scandal şi tam-tam am făcut şi s-a făcut, presiunea pentru ei a fost mare, altfel nu cred că aş mai fi găsit-o. Maşina (n.r. - un BMW X5) a fost găsită într-o parcare din oraşul Varna, hoţii au circulat fix 22 de kilometri cu ea. Am revăzut maşina într-un parc auto unde am fost condus de poliţiştii bulgari, este în bună stare, doar softul de la contact a fost stricat", a declarat Florin Nidelea.

Primarul din Clejani a mai spus că şi-a recuperat actele lăsate în maşină şi că speră ca după îndeplinirea formalităţilor să îşi poată aduce maşina acasă.

"Nu mi-a venit să cred până nu am văzut-o. Avea numere bulgăreşti, hoţii au apucat să le schimbe, dar bine că am recuperat-o", a mai declarat Florin Nidelea.

Potrivit primarului din Clejani, cealaltă maşină care a fost furată, un BMW X6, care aparţinea unui turist român cazat la acelaşi hotel din Nisipurile de Aur, nu a fost încă găsită de către poliţiştii bulgari.

Video stirileprotv.ro

Primarului localităţii Clejani, Florin Nidelea, i-a fost furată maşina, un BMW X 5, în noaptea de vineri spre sâmbătă, din faţa Hotelului "Melia Grand Hermitage" din staţiunea Nisipurile de Aur.

Sâmbătă, primarul spunea că el nu este singurul păgubit şi că şi prietenilor săi, care erau cazaţi tot la Nisipurile de Aur, le-a fost furată maşina, un BMW X6.

Totodată, primarul a susţinut că ar mai fi dispărut, în aceeaşi noapte, alte cinci maşini ale unor români care erau cazaţi la Albena, însă această informaţie nu a fost confirmată de către autorităţi.

Consulul României la Sofia, Marius Dilof, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX că are informaţii doar despre două maşini furate ale cetăţenilor români.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici