Profesoară de la o şcoală din judeţul Galaţi, surprinsă fumând în prezenţa elevilor, în bibliotecă

O profesoară a fost surprinsă fumând în prezenţa unor elevi, în biblioteca şcolii gimnaziale din localitatea gălăţeană Folteşti, ea fiind fotografiată de reprezentantul unui ONG, iar comisia de disciplină a unităţii urmează să verifice acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

251 afișări
Imaginea articolului Profesoară de la o şcoală din judeţul Galaţi, surprinsă fumând în prezenţa elevilor, în bibliotecă

Profesoară de la o şcoală din judeţul Galaţi, surprinsă fumând în prezenţa elevilor, în bibliotecă

Centrul de Consultanţă Ecologică din Galaţi a desfăşurat, marţi, la şcoala gimnazială din localitatea gălăţeană Folteşti, o activitate educativă cu un grup de aproximativ 20-25 de elevi de la clasele primare.

Preşedintele ONG-ului, Petruţa Moise, a afirmat că, la sfârşitul activităţii, o colegă i-a adus la cunoştinţă faptul că o profesoară a venit în biblioteca unităţii de învăţământ, în care încă se mai aflau copii, şi a început să fumeze.

"Avem un acord de colaborare cu şcoala din Folteşti, în cadrul unui proiect, şi ieri (marţi - n.r.) s-a desfăşurat o activitate acolo, doar că activitatea noastră din bibliotecă se terminase. Colega mi-a povestit că a intervenit o doamnă profesoară, care le-a spus copiilor ceva şi şi-a aprins ţigara şi a continuat să fumeze. Ora noastră de curs se terminase. Eu am certat-o pe colega noastră, spunându-i de ce nu a intervenit. Colega mi-a spus că activitatea noastră se încheiase şi au început să vină şi alte cadre didactice şi mi-a spus că nu mai era de competenţa ei să facă observaţie. Dar nimeni nu a zis nimic şi atunci şi-a permis să fotografieze şi să pună poza pe pagina ei de Facebook, nu a organizaţiei noastre", a declarat Petruţa Moise.

Directorul şcolii gimnaziale din Folteşti a afirmat însă că nu a văzut încă fotografia respectivă.

"Eu de-abia am aflat. Nici nu am văzut fotografia. Până nu se va stabili ce s-a întâmplat, nu pot să declar nimic", a declarat Silvia Huzum, directorul şcolii din Folteşti.

Totuşi, ea a precizat că la nivelul unităţii de învăţământ se va întruni o comisie de disciplină pentru a verifica dacă se confirmă cele semnalate şi, în funcţie de concluzia la care se va ajunge, se va aplica regulamentul şcolar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici