Prognoza METEO: Vreme frumoasă pentru ultimul weekend din octombrie, cu maxime de până la 25 de grade. Când scad temperaturile

Meteorologii anunţă vreme frumoasă pentru zilele de sâmbătă şi duminică, cu temperaturi mai mari decât normalul perioadei, fiind aşteptate valori de până la 25 de grade. Potrivit ANM, o uşoară răcire a vremii este aşteptată la începutul săptămânii viitoare.

268 afișări
Imaginea articolului Prognoza METEO: Vreme frumoasă pentru ultimul weekend din octombrie, cu maxime de până la 25 de grade. Când scad temperaturile

Meteorologii anunţă vreme frumoasă pentru weekend, cu temperaturi de până la 25 de grade

„Atât sâmbătă, cât şi duminică, vremea va fi în general frumoasă, iar în orele după-amiezii va fi deosebit de caldă pentru această perioadă, cu temperaturi de până la 25 de grade, uşor mai ridicate în vestul şi sud-vestul ţării”, a declarat, pentru MEDIAFAX, meteorologul de serviciu din cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Ceaţa nu o să dispară şi va fi prezentă în special în est, în regiunea Moldova, unde temperaturile maxime nu vor depăşi valorile de 15-16 grade.

„La Bucureşti ne aşteptăm la o vreme frumoasă, precum zilele trecute, cu 22 de grade după-amiază, dar cu ceaţă dimineaţă şi noaptea”, mai spune reprezentantul ANM.

O uşoară răcire este aşteptată la începutul săptămânii viitoare, în toată ţara, când este posibil să apară şi precipitaţiile.

Taguri:
anm,
meteo,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici