Protestatarii din Piaţa Victoriei vor să organizeze, vineri dimineaţă, un flash-mob în metrou

Protestatarii din Piaţa Victoriei organizează, vineri dimineaţă, un flash-mob în metrou, la care să participe minimum 50 de persoane, care se se învioreze "cu o cântare din inimă a Imnului Naţional".

4529 afișări
Imaginea articolului Protestatarii din Piaţa Victoriei vor să organizeze, vineri dimineaţă, un flash-mob în metrou

Protestatarii din Piaţa Victoriei vor să organizeze, vineri dimineaţă, un flash-mob în metrou (Imagine: Octav Ganea/ Foto Mediafax)

"Dacă tot mergem la muncă de dimineaţă, de ce să nu scoatem puţin protestele din mediul lor obişnuit şi să le integrăm în rutina noastră?! Va propun să ne întâlnim la metrou de dimineaţă, vineri 10 februarie, undeva între orelele 08:00-:08:30 în drumul către muncă şi să ne înviorăm cu o cântare din inimă a Imnului Naţional. Vrem să trezim în oameni dorinţa pentru o Românie mai bună încă de dimineaţă", se arată într-o postare pe pagina de Facebook "Corupţia ucide".

Organizatorii spun că au nevoie de cel puţin 50 de oameni pentru a organiza acest flash mob.

"Să ne deşteptăm şi altfel!", se mai arată în postare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici