PSD cere clarificarea modalităţii de culegere a datelor pentru întocmirea rapoartelor MCV

PSD susţine că se impune o clarificare asupra modalităţii de culegere a datelor pentru întocmirea rapoartelor MCV şi cere Comisiei Europene rigoare în legătură cu îngrijorările exprimate de asociaţii ale magistraţilor din România în ceea ce priveşte ”afirmaţiile eronate” din rapoarte.

425 afișări
Imaginea articolului PSD cere clarificarea modalităţii de culegere a datelor pentru întocmirea rapoartelor MCV

PSD cere clarificarea modalităţii de culegere a datelor pentru întocmirea rapoartelor MCV

”Având în vedere precizia la care face apel Reprezentanţa Comisiei Europene din România cu privire la poziţiile oficiale exprimate de CE faţă de ţara noastră, ne aşteptăm la aceeaşi rigoare în legătură cu îngrijorările exprimate de cele mai reprezentative asociaţii ale magistraţilor din România în ceea ce priveşte <afirmaţiile eronate, nereale> apărute <în mod repetat> în rapoartele MCV.

Se impune deci o clarificare riguroasă asupra <modalităţii de culegere a datelor pentru întocmirea rapoartelor MCV> care, în opinia asociaţiilor magistraţilor, <a permis strecurarea unor erori/inexactităţi/afirmaţii trunchiate care nu pot face decât deservicii independenţei justiţiei>”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Partidului Social Democrat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici