Sălaj: 16 persoane rănite într-un accident rutier, un microbuz s-a răsturnat într-un şanţ

Un număr de 16 persoane au fost rănite, marţi, în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN1H între localităţile Vârşolţ şi Hereclean, judeţul Sălaj, după ce o autoutilitară a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un microbuz care s-a răsturnat într-un şanţ.

1324 afișări
Imaginea articolului Sălaj: 16 persoane rănite într-un accident rutier, un microbuz s-a răsturnat într-un şanţ

Purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Sorina Cristea, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că şoferul unei autoutilitare, într-o curbă la dreapta, din cauza neatenţiei, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un microbuz transport persoane.

"Pe DN1H, între localităţile Vârşolţ şi Hereclean, a avut loc un accident rutier, din primele cercetări stabilindu-se faptul că şoferul unei autoutilitare, într-o curbă la dreapta, din cauza neatenţiei, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un microbuz transport persoane. În urma coliziunii, microbuzul a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat în şanţ. Un număr de 13 persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Zalău pentru investigaţii medicale, 12 pasageri din microbuz şi şoferul autoutilitarei. Ulterior, alte trei persoane implicate în accident s-au prezentat la spital pentru investigaţii”, a spus Cristea.

Potrivit acesteia, ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

"Poliţiştii continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă. Traficul rutier a fost blocat o perioadă în zona accidentului”, a spus Cristea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici