Şase persoane au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit în Maramureş

Şase persoane au fost rănite într-un accident în care au fost implicate două maşini, produs sâmătă dimineaţă pe DN1C, în judeţul Maramureş.

585 afișări
Imaginea articolului Şase persoane au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit în Maramureş

Şase persoane au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit în Maramureş

Potrivit poliţiştilor, traficul pe DN1C între Baia Mare şi Lăpuşel, judeţul Maramureş, este îngreunat, din cauza unui accident în care au fost implicate două maşini.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia se desfăşoară îngreunat, dirijată de poliţişti, pe DN 1C între Baia Mare şi Lăpuşel, judeţul Maramureş, din cauza unui accident produs între două autoturisme”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Române.

Potrivit acestora, din primele informaţii, şase persoane au fost rănite în urma impactului.

Poliţiştii estimează că traficul va fi reluat în condiţii normale în 30 de minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici