Sibiu: Trafic rutier blocat pe DN 7, după ce patru autovehicule s-au ciocnit din cauza ninsorii

Traficul rutier a fost complet blocat, duminică după-amiază, pe drumul naţional 7, în localitatea sibiană Tălmaciu, după ce două TIR-uri şi două autoturisme s-au ciocnit din cauza ninsorii.

115 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Trafic rutier blocat pe DN 7, după ce patru autovehicule s-au ciocnit din cauza ninsorii

Sibiu: Trafic rutier blocat pe DN 7, după ce patru autovehicule s-au ciocnit din cauza ninsorii (Imagine: Cosmin Dan/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, inspectorul Luciana Balteş, traficul pe DN 7, în localitatea Tălmaciu, a fost complet blocat, duminică după-amiază, după ce două TIR-uri şi două autoturisme s-au ciocnit.

"În zonă ninge şi am înţeles de la colegi că nu s-a intervenit la deszăpezire. În aceste condiţii, patru autovehicule s-au ciocnit. Este vorba doar despre pagube materiale, fără victime. TIR-urile nu s-au răsturnat, dar nu putem încă aprecia cât va dura până la reluarea traficului", a declarat Luciana Balteş.

Traficul a fost reluat după aproximativ o jumătate de oră, dar în zonă se circulă îngreunat din cauza condiţiilor meteorologice.

Potrivit sursei citate, în zonă se circulă pe ambele sensuri de mers, dar cu dificultate, pentru că ninge în continuare, iar drumul este alunecos.

Poliţiştii recomandă şoferilor prudenţă sporită la volan, mai ales că, în judeţul Sibiu, ninge abundent pe aproape toate arterele de circulaţie.

Accidentul care a dus la blocarea traficului pe DN 7, la Tălmaciu, nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici