Şoferul care a rănit patru persoane în Constanţa şi apoi a fugit nu avea permis

Şoferul care a fugit după ce a rănit patru persoane într-un accident de circulaţie, marţi, în Constanţa, a fost prins, poliţiştii stabilind că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, transmite corespondentul MEDIAFAX.

156 afișări
Imaginea articolului Şoferul care a rănit patru persoane în Constanţa şi apoi a fugit nu avea permis

Şoferul care a rănit patru persoane în Constanţa şi apoi a fugit nu avea permis

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Constanţa, şoferul care a produs accidentul în care au fost rănite patru persoane, între care un pieton, a fost identificat.

”În urma cercetărilor s-a stabilit că şoferul în vârstă de 50 de ani, din Constanţa, care a produs accidentul rutier de pe şoseaua Mangaliei nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Constanţa.

O femeie de 42 de ani care traversa pe trecerea pentru pietoni a fost rănită grav. După ce a lovit pietonul, şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula din sens opus, şoferul acestui din urmă vehicul şi doi pasageri fiind şi ei răniţi

Poliţiştii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici