Video Schimb de replici între susţinătorii şi contestatarii lui Dragnea, în faţa sediului DNA - VIDEO

Schimb de replici între susţinătorii şi contestatarii lui Liviu Dragnea, marţi seara, în faţa sediului DNA, acolo unde se află şi preşedintele PSD, căruia i se aduce la cunoştinţă de procurori sechestrul pus în dosarul Tel Drum.

1176 afișări

"Băi, ţi-am furat banii din buzunar?"

"Infractorul ăsta, băi"

"Untul s-a făcut 10 lei. pe cine susţineţi voi, oameni buni, românilor?!"

"Noi am făcut ţara asta, nu tu. La puşcărie cu voi"

Au fost doar câteva dintre replicile aruncate între cele două tabere care au mers în faţa sediului DNA. Mai mulţi membri de partid au venit să îl susţină pe Liviu Dragnea, în timp ce alţii au huiduit şi i-au cerut demisia.

În timp ce preşedintele PSD se afla în faţa procurorilor, în faţa instituţiei, între cele două tabere a început un schimb de replici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici