Suedia s-a impus cu 1-0 în faţa Coreei de Sud

Suedia a câştigat primul meci din cadrul grupei F, după un penalty primit de nordici cu ajutorul arbitrajului video.

93 afișări
Imaginea articolului Suedia s-a impus cu 1-0 în faţa Coreei de Sud

Suedia s-a impus cu 1-0 în faţa Coreei de Sud

Suedezii au început în forţă meciul şi puteau deschide scorul în două rânduri prin Berg, dar cele două echipe au intrat la cabine la egalitate, scor 0-0. În minutul 64, nordicii au primit un penalty după ce arbitrul din El Salvador s-a consultat cu arbitrajul video, iar Granqvist a executat impecabil şi a stabilit scorul final. Coreeni s-au mutat în jumătatea de teren adversă până la finalul partidei, încercând să egaleze sittuaţia pe tabelă până la finalul meciului, dar fără succes.

S-a terminat 1-0 pentru Suedia, care îi egalează pe cei de la Mexic. Aceştia au produs şocul începutului de Cupă Mondială, după ce au câştigat cu acelaşi scor în faţa Germaniei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici