Suporter bătut cu tacul de biliard după ce a spus că naţionala nu are şanse de calificare în optimi

Un bărbat din Alba Iulia a fost transportat la spital, miercuri, după ce a fost lovit în cap cu un tac de biliard, pentru că, printre altele, ar fi opinat că naţionala României nu se va califica în optimile Campionatului European de Fotbal din Franţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

635 afișări
Imaginea articolului Suporter bătut cu tacul de biliard după ce a spus că naţionala nu are şanse de calificare în optimi

Suporter bătut cu tacul de biliard după ce a spus că naţionala nu are şanse de calificare în optimi (Imagine Sebastian Tataru / Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Alba, locotenent colonel Cosmin Jurcoveţ, a declarat, pentru MEDIAFAX, că un bărbat de 49 de ani, care prezenta urme de sânge la nivelul capului, a venit la sediul Jandarmeriei, după meciul de fotbal România – Elveţia, reclamând că a luat bătaie într-un bar din apropiere.

Agresorul şi-a motivat comportamentul violent pentru că prietenul său a refuzat ”să-l mai cinstească”, ambii aflându-se în stare de ebrietate.

Acest fapt, coroborat se pare cu opinia victimei potrivit căreia naţionala de fotbal nu mai are şanse de calificare în optimile Campionatului European, au determinat comportamentul violent al agresorului, arată Jandarmeria Alba.

”Un bărbat în vârstă de 49 de ani s-a prezentat miercuri în jurul orei 21.00, la sediul Jandarmeriei Alba şi a reclamat faptul că ar fi luat bătaie într-un bar din apropiere. Într-adevăr, prezenta urme de lovituri la nivelul capului, produse, cel mai probabil, conform spuselor acestuia, cu un tac de biliard. Pornind de la semnalmentele furnizate de victimă, un echipaj de jandarmerie a acţionat de urgenţă pentru depistarea agresorului şi a reuşit identificarea acestuia în scurt timp”, arată Jandarmeria Alba într-un comunicat de presă.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Alba Iulia pentru îngrijiri medicale.

În cauză, jandarmii au întocmit un proces verbal de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe, urmând ca Poliţia Municipiului Alba Iulia să continue cercetările.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici