Suspectul în cazul uciderii vânzătoarei din Constanţa a fost reţinut

Suspectul în cazul uciderii vânzătoarei din Constanţa, înjunghiată cu zece lovituri de cuţit în torace şi abdomen, a fost reţinut, duminică după-amiază, pe 24 de ore, el declarând că era beat şi supărat şi a înjunghiat-o pe femeie pentru că nu i-a dat ţigări.

1960 afișări
Imaginea articolului Suspectul în cazul uciderii vânzătoarei din Constanţa a fost reţinut

Suspectul în cazul uciderii vânzătoarei din Constanţa a fost reţinut

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că Nicolae Chilimon (30 de ani) a fost reţinut pe 24 de ore pentru omor calificat şi tentativă la omor calificat, urmâns să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Surse din cadrul anchetatorilor susţin că Nicolae Chilimon le-a spus procurorilor că vineri seara era supărat, deoarece în urmă cu o lună îl părăsise prietena, motiv pentru care a băut un litru de ţuică, după care a luat un cuţit şi a pornit către sora fostei iubite, pe care o considera vinovată de despărţire. Pe drum, Nicolae Chilimon a vrut să fumeze şi a intrat în primul chioşc de ziare, cerând vânzătoarei, sub ameninţarea cuţitului, ţigări. Sursele citate spun că femeia s-a speriat şi a început să strige, astfel că bărbatul a înjunghiat-o, după care a fugit.

Totodată, sursele citate declară că Nicolae Chilimon fusese văzut şi urmărit de un martor, care, însă, speriat de cuţit, a renunţat la urmărire.

Nicolae Chilimon le-a mai spus procurorilor că a aruncat cuţitul şi a luat un microbuz până la Bucureşti, de unde a schimbat mijlocul de transport şi s-a dus la Sibiu, de unde intenţiona să ajungă în Italia, la mama lui

Procurorii susţin, totodată, că Nicolae Chilimon este recidivist, acum circa zece ani fiind condamnat cu suspendare pentru furt.

Femeia înjunghiată, vineri seara, într-un chioşc de ziare din Constanţa, a primit zece lovituri de cuţit în torace şi abdomen, iar două i-au fost fatale, una în zona unei clavicule şi una care i-a atins un plămân, spuneau anchetatorii. Victima a murit după câteva ore la spital.

Tânăra, care lucra ca vânzătoare în chioşcul în care a fost atacată, avea 33 de ani şi era mamă a două fetiţe, de 4 şi 6 ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici