Tăriceanu, după o absenţă de aproape două săptămâni: Zvonul că am negociat cu Blaga şi Ponta e un fake news

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, scrie pe Facebook că se duce o campanie de informaţii false legat de coaliţia de guvernare şi neagă orice negociere cu Vasile Blaga si cu Victor Ponta sau destrămarea coaliţiei de guvernare.

691 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu, după o absenţă de aproape două săptămâni: Zvonul că am negociat cu Blaga şi Ponta e un fake news

Tăriceanu: Zvonul că am negociat cu Blaga şi Ponta e un fake news

"De cateva saptamani, circula intens un fake news care este reluat periodic, in ciuda faptului ca nu exista niciun argument pentru a ii da crezare. Sunt invocate surse neprecizate, informatii din interior, se face referire la intalniri secrete. Sursele nu exista, informatiile sunt false, iar intalnirile nu au loc; dar asta nu ii impiedica pe cei care le raspandesc. Ultimul zvon lansat ar fi ca as fi negociat cu Vasile Blaga si cu Victor Ponta si ca urmeaza destramarea coalitiei de guvernare si formarea unei noi majoritati. Nimic mai fals si doresc sa pun punct acestei campanii de fake news", scrie Călin Popescu Tăriceanu, pe Facebook.

Preşedintele ALDE afirmă că cei care cred că lupta împotriva statului paralel se va opri cu ajutorul campaniilor fake news, greşesc.

'Las deoparte faptul ca am fost plecat in concediu cu familia in ultimele zile. Astfel de negocieri nu aveau cum si nu vor avea loc dintr-un motiv foarte simplu. Coalitia dintre ALDE si PSD este solida si are la baza cateva principii care ne si asigura o sustinere populara masiva, asa cum au aratat-o si ultimele sondaje. In primul rand, este vorba despre apararea drepturilor si libertatilor cetatenilor si lupta impotriva abuzurilor comise de statul paralel. In al doilea rand, consolidarea cresterii economice, astfel incat sa se faca simtita in buzunarele romanilor. Este adevarat ca asemenea oricarei coalitii exista diferende cu privire la pasii tactici ce trebuie urmati, in diferite situatii, dar din punctul de vedere al obiectivelor strategice exista un acord puternic intre ALDE si PSD. In final, vreau sa le transmit tuturor celor care isi doresc sa vada stopata lupta contra statului paralel ca nu le va merge cu tactica fake news", mai anunţă Tăriceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici