Tineri prinşi de poliţişti în timp ce încercau să jefuiască o casă de pariuri din Timişoara

Trei tineri au fost prinşi de poliţişti, miercuri noapte, în timp ce încercau să spargă o casă de pariuri din Timişoara, anchetatorii spunând că cei trei au comis mai multe jafuri la case de pariuri, unde intrau noaptea, având cu cagule pe faţă, şi reuşeau să fure între 5.000 şi 10.000 de lei.

147 afișări
Imaginea articolului Tineri prinşi de poliţişti în timp ce încercau să jefuiască o casă de pariuri din Timişoara

Tineri prinşi de poliţişti în timp ce încercau să jefuiască o casă de pariuri din Timişoara (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, în noaptea de miercuri spre joi cei trei tineri, care au vârste cuprinse între 23 şi 25 de ani, au încercat să spargă o casă de pariuri din cartierul Calea Torontalului.

Cei trei, care aveau feţele acoperite cu cagule, au fost ridicaţi de poliţişti în timpul tentativei de jaf şi au fost duşi la audieri la Secţia 5 Poliţie din Timişoara. Asupra celor trei poliţiştii au găsit mai multe obiecte pe care aceştia le foloseau la comiterea jafurilor.

Conform surselor citate, gruparea era monitorizată de mai mult timp, până acum reuşind să comită trei jafuri la case de pariuri din Timişoara, unde intrau prin forţarea uşilor, apoi furau sume cuprinse intre 5.000 şi 10.000 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici