TIR răsturnat pe DN3, în zona localităţii ilfovene Brăneşti. Circulaţia este oprită

Circulaţia pe Drumul Naţional 3 este, la ora transmiterii ştirii, oprită total la kilometrul 18, în zona localităţii ilfovene Brăneşti, după ce un autotren s-a răsturnat pe carosabil, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

751 afișări
Imaginea articolului TIR răsturnat pe DN3, în zona localităţii ilfovene Brăneşti. Circulaţia este oprită

TIR răsturnat pe DN3, în zona localităţii ilfovene Brăneşti. Circulaţia este oprită

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza răsturnării pe carosabil a unui autotren, circulaţia pe DN3 este oprită total la km 18, în zona localităţii ilfovene Brăneşti", se arată într-un comunicat de presă al Centrul Infotrafic al Poliţiei Române, remis joi dimineaţă MEDIAFAX.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 07.40 şi nu s-a soldat cu victime.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici