Toţi pacienţii transferaţi din Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa sunt în viaţă

Niciun pacient transferat din Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa în alte spitale, după tragedia de vineri, nu a murit, anunţă prefectul judeţului Constanţa, Silviu Coşa.

213 afișări
Imaginea articolului Toţi pacienţii transferaţi din Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa sunt în viaţă

Toţi pacienţii transferaţi din Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa sunt în viaţă

Silviu Coşa a declarat, sâţmbătă, că la Prefectură a avut loc o şedinţă în urma unei hârtii venite de la Corpul de Control al premierului. A fost înfiinţată o comisie care face o anchetă administrativă privind circuitul documentelor şi modul în care s-a răspuns la tot ceea ce înseamnă solicitări.

Autorităţile şin legătura în permanenţă cu spitalele la care au fost transferaţi pacienţii, după incendiu.

Din fericire, până în momentul de faţă nu a decedat niciunul dintre pacienţii Covid transferaţi”, a spus prefectul.

Acesta a adăugat că pacienţilor transferaţi le-au fost trimise şi medicamentele pe care le luau în Spitalul de Boli Infecţioase.

În ce priveşte numărul paturilor destinate pacienţilor Covid, în Constanţa s-a ajuns la 600, din care 57 sunt de terapie intensivă. Secţia de terapie intensivă de la cardiologia Spitalului Judeţean a devenit secţie pentru pacienţii Covid, în aşa fel încât să fie menţinut numărul paturilor: „undeva la sfârşitul săptămânii sperăm să putem operaţionaliza şi secţia mobilă de terapie intensivă care a fost adusă la Medgidia”.

În ceea ce-i priveşte pe medicii care lucrau la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa, prefectul spune că lucrează acum în spitalele unde au fost transferaţi pacienţii.

Secţia ATI de la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa a luat foc vineri dimineaţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici