Tragedia din Grecia. Bărbatul care şi-a pierdut soţia şi fiul de 8 ani în urma furtunii din Halkidiki, externat din Spitalul Judeţean de Urgenţă din Cluj | FOTO

Bărbatul care şi-a pierdut soţia şi fiul de 8 ani în urma furtunii din Halkidiki, Grecia, a fost externat, duminică, şi va urma tratamentul la domiciliu. El a fost consultat, la Cluj-Napoca, de medicii de la UPU şi de specialiştii Clinicii de Neurochirurgie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

11482 afișări
Imaginea articolului Tragedia din Grecia. Bărbatul care şi-a pierdut soţia şi fiul de 8 ani în urma furtunii din Halkidiki, externat din Spitalul Judeţean de Urgenţă din Cluj | FOTO

Tragedia din Grecia. Bărbatul care şi-a pierdut soţia şi fiul de 8 ani în urma furtunii din Halkidiki, adus la UPU Cluj

Bărbatul a plecat sâmbătă după-amiază cu o ambulanţă privată din Halkidiki, Grecia, şi a ajuns duminică dimineaţă la Cluj, unde a fost internat la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.

Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a refuzat să facă declaraţii la sosirea la UPU Cluj-Napoca. El a fost supus unor investigaţii medicale şi va fi transferat la Clinica de Neurochirurgie.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Cluj, bărbatul prezintă un traumatism cranio-cerebral minor, un traumatism la coloană lombară şi mai multe escoriaţii şi plăgi. Pacientul este stabil şi conştient şi va fi transferat la Neurochirugie, potrivit medicilor.

Bărbatul locuieşte la Cluj-Napoca, iar familia aşteaptă, la începutul săptămânii viitoare, şi repatrierea trupurilor femeii şi băiatului de 8 ani, morţi în urma furtunii din Halkidiki, unde cei trei se aflau în vacanţă, pentru a putea fi înmormântate.

Femeia şi copilul ei de opt ani au murit în timpul furtunii din Halkidiki, în urma prăbuşirii acoperişului unui restaurant din localitatea Nea Plagia. în timp ce bărbatul a fost rănit şi a fost internat într-un spital din Grecia.

Cel puţin şapte persoane, inclusiv şase turişti au murit, iar alte 100 au fost rănite în urma unei furtuni violente care a afectat nordul Greciei, potrivit autorităţilor locale, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Bărbatul care şi-a pierdut soţia şi fiul de 8 ani în Halkidiki a fost externat din spital

Bărbatul care şi-a pierdut soţia şi fiul de 8 ani în urma furtunii din Halkidiki, Grecia, a fost externat, duminică, şi va urma tratamentul la domiciliu. El a fost consultat, la Cluj-Napoca, de medicii de la UPU şi de specialiştii Clinicii de Neurochirurgie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Cluj au decis, duminică, să-l externeze pe bărbatul rănit, care şi-a pierdut soţia şi copilul în urma furtunii din Halkidiki, Grecia.

„În urma consulturilor de specialitate, neurochirurgicale şi neurologice, pacientul a fost externat către domiciliu, unde va continua tratamentul conform recomandărilor de specialitate”, a declarat Raluca Tat, medic şef UPU Cluj.

Taguri:
rănit,
grecia,
cluj

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici