Trei bărbaţi din Călăraşi au murit într-o fântână fără apă, adâncă de 8 metri

Trei bărbaţi au murit miercuri, după ce au intrat, pe rând, într-o fântână fără apă, din comuna Cuza Vodă, judeţul Călăraşi, fiind aduşi la suprafaţă după o intervenţie a pompierilor militari.

2651 afișări
Imaginea articolului Trei bărbaţi din Călăraşi au murit într-o fântână fără apă, adâncă de 8 metri

Trei bărbaţi din Călăraşi au murit într-o fântână fără apă, adâncă de 8 metri

Potrivit reprezentanţilor ISU Călăraşi, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină în comuna Cuza Vodă, după ce trei bărbaţi, toţi localnici, care coborâseră într-o fântână fără apă, nu au mai putut ieşi la suprafaţă.

Fântâna respectivă are o adâncime de opt metri şi un diametru de un metru şi se pare că, la un moment dat, unul dintre bărbaţi a coborât să o ia o unealtă, pierdută cu câteva zile înainte.

Pentru că şi-a pierdut cunoştinţa, alţi doi bărbaţi au coborât să-l ajute, dar şi ei au rămas inconştienţi.

Vecinii au cerut ajutor prin 112, iar la faţa locului s-au deplasat două echipaje de descarcerare, un echipaj SMURD şi alte două echipaje medicale de la Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Călăraşi, în jurul orei 17.00 pompierii militari reuşind să scoată din fântână prima victimă, un bărbat în vârstă de 57 de ani.

Ulterior, au fost scoşi şi ceilalţi doi, unul de 42 de ani, iar celălalt de 28 de ani, cadrele medicale începând imediat protocolul de resuscitare.

Cu toate acestea, niciunul dintre bărbaţi nu a mai putut fi salvat.

Poliţiştii au deschis o anchetă, urmând să stabilească în mod exact cum s-a produs tragedia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici