Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier produs la ieşirea din Timişoara

Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani au fost răniţi într-un accident rutier produs, luni, la ieşirea din Timişoara spre Vama Moraviţa, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de o altă maşină, iar apoi a fost proiectat într-un autotren, transmite corespondentul MEDIAFAX.

246 afișări
Imaginea articolului Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier produs la ieşirea din Timişoara

Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier produs la ieşirea din Timişoara (Foto: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Mirela Drăghicioiu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că, în jurul orei 9.30, a avut loc un accident rutier la ieşirea din Timişoara spre Vama Moraviţa.

"O tânără de 19 ani a condus un autoturism pe un drum lăturalnic, iar la intrarea pe Calea Şagului, în Timişoara, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula dinspre localitatea Şag înspre Timişoara, regulamentar. În urma accidentului, autoturismul care se deplasa regulamentar a fost proiectat într-un autotren care circula în sensul opus de mers. În urma accidentului, trei persoane care se aflau în autoturismul care circula regulamentar au fost transportate la spital, suferind răni. Este vorba de trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani", a declarat Mirela Drăghicioiu.

Poliţiştii au întocmit dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici