UPDATE: O altă femeie a murit. Trei persoane au murit şi două au fost rănite în urma unui accident din judeţul Braşov - FOTO

Trei persoane au murit şi alte două sunt în stare gravă, după ce cele două autoturisme în care se aflau s-au ciocnit, joi după-amiază, pe DN1, între localităţile braşovene Dridif şi Voila, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5907 afișări
Imaginea articolului UPDATE: O altă femeie a murit. Trei persoane au murit şi două au fost rănite în urma unui accident din judeţul Braşov - FOTO

Trei persoane au murit şi două au fost rănite în urma unui accident din judeţul Braşov - FOTO

UPDATE 17:52 - Femeia care a rămas încarcerată în urma accidentului din judeţul Braşov, unde două maşini s-au ciocnit pe DN1, între localităţile Dridif şi Voila, a murit, iar una dintre primele trei victime era consilier local în oraşul Făgăraş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar şef Liviu Naghi, accidentul s-a produs în jurul orei 14.40, după ce o femeie în vârstă de 67 de ani care conducea dinspre Făgăraş spre Sibiu a pierdut controlul maşinii, a lovit un parapet metalic de la marginea drumului, iar apoi a ajuns pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un alt autoturism.

În urma impactului, femeia aflată la volan, Olimpia Beca - consilier local în oraşul Făgăraş -, şi alte două pasagere din maşină, o femeie de 86 de ani şi fiica acesteia de 38 de ani au murit pe loc.

De asemenea, o altă pasageră din maşină, o femeie în vârstă de 59 de ani, a rămas încarcerată. Aceasta a fost resuscitată zeci de minute, însă nu a răspuns manevrelor şi a fost declarată decedată.

Din cealaltă maşină, care circula regulamentar, a fost rănit grav şoferul acesteia, un bărbat în vârstă de 52 de ani pentru care s-a solicitat intervenţia unui elicopter SMURD din Târgu-Mureş.

"Bărbatul prezintă politraumatisme şi este în stare destul de gravă şi a fost preluat de elicopter“, a spus cpt. Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov.

De asemenea, o tânără în vârstă de 24 de ani din maşina acestuia a fost rănită uşor şi transportată la Spitalul Judeţean Braşov pentru îngrijiri.

Circulaţia rutieră pe DN1E68 Făgaraş – Sibiu a fost oprită pe raza localităţii Didrif (kilometrul 241), însă a fost reluată în jurul orei 17.00.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, în urma impactului dintre cele două autoturisme, trei persoane au murit şi alte două au fost grav rănite, una dintre acestea rămânând încarcerată.

Într-una din maşinile implicate în accident se aflau patru femei, trei dintre acestea murind pe loc în urma impactului, iar cea de-a patra a rămas încarcerată.

De asemenea, şoferul celeilalte maşini a fost şi el grav rănit.

La locul accidentului au intervenit un echipaj de descarcerare, trei echipaje SMURD şi două ambulanţe.

De asemenea, circulaţia rutieră pe DN1E68 Făgaraş – Sibiu este oprită pe raza localităţii Didrif (kilometrul 241), potrivit Infotrafic, şoferii fiind sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici