Accident în judeţul Braşov din cauza unui şofer băut care a ieşit din coloană pe DN 1: Trei persoane rănite/ Trafic îngreunat | FOTO

Trei persoane au fost rănite, sâmbătă dimineaţa, într-un accident care s-a produs pe Drumul Naţional 1, în zona localităţii Timişul de Sus. Traficul între Braşov şi Predeal zonă se desfăşoară cu dificultate. Un şofer care circula băut şi a ieşit din coloană în timp ce un alt şofer depăşea regulamentar. Printre victime este şi un copil de 11 ani.

906 afișări
Imaginea articolului Accident în judeţul Braşov din cauza unui şofer băut care a ieşit din coloană pe DN 1: Trei persoane rănite/ Trafic îngreunat | FOTO

Trei persoane rănite într-un accident pe DN 1, în judeul Braşov. Trafic îngreunat | FOTO

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Braşov, accidentul din Timişul de Sus s-a produs după ce un şofer ieşit din coloana de maşini, fără să se asigure, în timp ce altul depăşea regulamentar.

„Un autoturism care circula pe DN 1, dinspre Braşov spre Predeal, s-a angajat în depăşirea regulamentară a unei coloane de maşini şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism care a ieşit din coloană fără asigurare prealabilă. În urma impactului autoturismul care depăşea regulamentar a fost proiectat în afara părtii carosabile, în stânga sensului de mers, unde a lovit un copac. Din acest autoturism, trei persoane, printre care un minor de 11 ani, au suferit vătămări corporale şi au fost transportate la spital”, arată reprezentanţii Poliţiei Braşov.

La testarea alcoolscopică, rezultatul a fost 0,21 la mie pentru şoferul autoturismului care a ieşit din coloană. Şi acesta fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Traficul în zona producerii accidentului se desfăşoară îngreunat.

Traficul rutier se desfăşoară pe un fir, alternativ.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici