Trei tineri au avut nevoie de medici, o fată fiind în COMĂ, după ce ar fi consumat DROGURI într-un club din Mamaia/ 21 de persoane, prinse vânzând substanţe stupefiante

Trei tineri au avut nevoie de ajutorul medicilor, luni, după ce au consumat substanţe interzise într-un club din staţiunea Mamaia. O tânără din Polonia a fost găsită în comă.

3023 afișări
Imaginea articolului Trei tineri au avut nevoie de medici, o fată fiind în COMĂ, după ce ar fi consumat DROGURI într-un club din Mamaia/ 21 de persoane, prinse vânzând substanţe stupefiante

Trei tineri au avut nevoie de medici după ce ar fi consumat droguri în Mamaia

Cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă din Constanţa au fost solicitate să intervină, luni dimineaţă, după ce apeluri la 112 au anunţat că un tânăr este în stare de inconştienţă, iar un altul este extrem de agitat. Incidentul s-a petrecut în zona de cluburi din nordul staţiunii Mamaia.

La faţa locului, medicii au găsit un bucureştean, în vârstă de 25 de ani, şi un londonez, de 20 de ani, care ar fi consumat substanţe ilegale.

Cel din Bucureşti a ajuns la spital, în timp ce tânărul din Londra a refuzat transportul la unitatea sanitară.

Câteva zeci de minute mai târziu, cadrele medicale au fost solicitate să intervină iar, în aceeaşi zonă, de data aceasta fiind vorba despre o tânără din Polonia. Tânără, care a fost găsită în comă, a fost transportată imediat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Şi în cazul ei, medicii suspectează că ar fi făcut abuz de substanţe ilegale.

Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa a desfăşurat zilele acestea o serie de activităţi de informare cu privire la riscurile consumului de droguri şi cu privire la riscurile asociate consumului de droguri. Specialiştii centrului, împreună cu 18 voluntari, au fost prezenţi în mijlocul tinerilor aflaţi în nordul staţiunii Mamaia în zona de cluburi şi unde se desfăşoară festivalul Sunwaves. Au fost oferite informaţii cu privire la riscurile asociate consumului de droguri şi au fost distribuite materiale informative şi prezervative, specialiştii antidrog îndemnându-i pe tineri să se distreze responsabil fără consum de droguri.

21 de persoane, între care 15 cetăţeni străini, prinse vânzând droguri pe litoral

21 de persoane, între care 15 cetăţeni străini, au fost prinse în aceste zile în timp ce traficau droguri în staţiunile de pe litoral.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, începând cu data de 27 aprilie, poliţiştii de la structurile antidrog au desfăşurat mai multe acţiuni împotriva traficanţilor de droguri, cu precădere în staţiunea Mamaia, până în acest moment fiind întocmite opt dosare penale.

"21 de persoane, din care 15 cetăţeni străini, sunt cercetate privind infracţiuni de trafic de droguri de risc şi de mare risc", spun sursele citate.

Cercetările sunt în curs de desfăşurare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici