Trei tineri din Olt au fost reţinuţi după ce ar fi luat cu forţa în maşină o fată de 13 ani şi ar fi violat-o

Trei tineri din Olt au fost reţinuţi pentru 24 de ore după ce ar fi luat cu forţa de pe stradă o fată de 13 ani, ar fi dus-o pe un câmp din comuna Fărcaşele, unde doi dintre ei ar fi violat-o.

2038 afișări
Imaginea articolului Trei tineri din Olt au fost reţinuţi după ce ar fi luat cu forţa în maşină o fată de 13 ani şi ar fi violat-o

Trei tineri din Olt au fost reţinuţi după ce ar fi luat cu forţa în maşină o fată de 13 ani şi ar fi violat-o

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că fata ar fi fost violată pe un câmp dintre localităţile Osica de Jos şi Fărcaşele.

”La data de 17 iunie a.c, în jurul orelor 17.35, o femeie în vârstă de 39 de ani din comuna Osica de Jos a sesizat faptul că în jurul orelor 17.15 fiica sa în vârstă de 13 ani ar fi fost urcată cu forţa într-un autoturism care se deplasa către comuna Fărcaşele, iar în momentul revenirii la domiciliu a declarat că ar fi fost violată. În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, au fost identificaţi doi bărbaţi cu vârstele de 21 şi 24 de ani care ar fi luat-o pe minoră de pe stradă, cu forţa, deplasându-se pe un câmp unde bărbatul de 24 de ani ar fi violat-o. De asemenea, acesta ar mai fi chemat un bărbat de 29 se ani care, la rândul său, ar fi violat-o pe minoră”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Cei trei bărbaţi urmează să fie prezentaţi unei instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

”Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi 24 de ore pe bază de ordonanţă pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi viol, urmând ca în ziua de 19 iunie să se propună arestarea preventivă a acestora. Toţi cei trei bărbaţi sunt din comuna Fărcaşele”, a adăugat Grigorescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici