Un accident rutier cu doi morţi şi un rănit s-a produs pe DN17 Bistriţa-Suceava

Două persoane au decedat, duminică dimineaţa ,în urma unui accident rutier ce a avut loc pe DN 17 între Bistriţa şi Suceava, şi un minor de 16 ani a ajuns la spital cu multiple leziuni şi traumatisme - informează corespondentul MEDIAFAX

1316 afișări
Imaginea articolului Un accident rutier cu doi morţi şi un rănit s-a produs pe DN17 Bistriţa-Suceava

Un accident rutier cu doi morţi şi un rănit s-a produs pe DN17 Bistriţa-Suceava (Imagine: Shutterstock)

Accidentul s-a produs la intrare în localitatea Susenii Bârgăului, în jurul orei 3.00.

Conform Poliţiei Rutiere, un şofer de 33 de ani din Prundu Bârgăului, aflat la volanul unui autoturism, din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum a pierdut controlul volanului, a rupt un parapet şi un stâlp şi s-a răsturnat în curtea unei case.

În urma impactului extrem de violent maşina a fost distrusă în proporţie de 90 la sută, două persoane – soţ şi soţie, pierzându-şi viaţa şi un minor de 16 ani a ajuns la spital cu numeroase traumatisme.

În cauză s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi pentru vătămare corporală din culpă, urmând a se da soluţie legală prin Parchet" a declarat inspectorul. Viorel Murariu de la Serviciul Rutier Bistriţa-Năsăud.

La locul accidentuluis-au deplasat două echipaje SMURD şi două de descarcerare, intervenţia fiind una dificilă din cauza poziţiei instabile a autoturismului dar şi a firelor electrice care s-au rup şi care au căzut peste maşină.

Traficul pe DN 17 Suceava – Bistriţa a fost blocat temporar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici