Un bărbat a fost găsit mort pe PLAJĂ în Vama Veche / UPDATE: Patru adolescenţi, audiaţi. Cine este principalul suspect

Poliţiştii constănţeni au deschis o anchetă, după ce un bărbat a fost găsit mort, sâmbătă dimineaţa, pe o plajă din Vama Veche, existând indicii că a fost bătut şi abandonat de nişte adolescenţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

20184 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost găsit mort pe PLAJĂ în Vama Veche / UPDATE: Patru adolescenţi, audiaţi. Cine este principalul suspect

BREAKING: Un bărbat a fost găsit mort pe plajă în Vama Veche. Primele ipoteze indică o crimă

O ambulanţă din Constanţa a intervenit, sâmbătă dimineaţa, în zona Amphora, din Vama Veche, unde a fost găsit un bărbat în stare de inconştienţă. Cadrele medicale au constatat că acestea era decedat.

Poliţiştii constănţeni au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Din primele informaţii, victima are în jur 40 de ani şi este din Buzău.

Martorii au spus că bărbatul a fost bătut şi apoi abandonat de nişte adolescenţi, iar ulterior acesta a murit.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Medicină Legală, pentru a se stabili cum a survenit decesul.

UPDATE Patru adolescenţi, audiaţi 

Patru adolescenţi sunt audiaţi, sâmbătă, în cazul crimei din Vama Veche, aceştia fiind găsiţi într-un tren, la Costineşti. Unul dintre ei este principalul suspect, au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, surse judiciare.

Potrivit unor surse judiciare, patru adolescenţi, între care două fete şi doi băieţi, sunt audiaţi la sediul Poliţiei Mangalia, în cazul crimei de pe plaja din Vama Veche. Aceştia au fost depistaţi într-un tren, la Costineşti.

Unul dintre băieţi, care are 17 ani, se pare că principalul suspect în acest caz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici