Un bărbat a murit în urma unui incendiu care a izbucnit în apartamentul său, din Târgu-Jiu / Suspiciune de crimă în cazul bărbatului găsit mort în apartamentul din Târgu-Jiu

Bărbatul de 47 de ani, găsit mort, marţi seara, în apartamentul concubinei sale din Târgu-Jiu, în urma unui incendiu care ar fi izbucnit din cauza unei ţigări, a fost, de fapt, agresat de femeia de 38 de ani, au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, reprezentanţii IPJ Gorj.

665 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a murit în urma unui incendiu care a izbucnit în apartamentul său, din Târgu-Jiu / Suspiciune de crimă în cazul bărbatului găsit mort în apartamentul din Târgu-Jiu

Un bărbat a murit în urma unui incendiu care a izbucnit în apartamentul său, din Târgu-Jiu / Suspiciune de crimă în cazul bărbatului găsit mort în apartamentul din Târgu-Jiu

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu, un bărbat de 47 de ani, din judeţul Dâmboviţa, a fost găsit mort,
în urma incendiului, fiind luată în calcul şi varianta unei crime, mai ales că între cei doi avusese loc un conflict, marţi după-amiază.

"Apartamentul unde a avut loc incendiul aparţine unei femei de 38 ani, din Târgu-Jiu, iar bărbatul găsit decedat are 47 ani şi este din comuna Mogoşoaia, judeţul Dâmboviţa. Cercetarea la faţa locului este în derulare.

Marţi, în jurul orei 17.00, un vecin din bloc a sunat la 112 şi a sesizat faptul că două persoane de la apartamentul respectiv au un conflict.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că bărbatul de 47 de ani ar fi fost agresat de femeia de 38 ani. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat, ci s-ar fi întors la locuinţa de pe strada Comuna din Paris, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Ancheta este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. "Bărbatul găsit decedat prezintă arsuri pe suprafaţa corpului, dar nu este carbonizat. Nu s-a stabilit deocamdată dacă are alte leziuni, în afara de cele specifice din incendiu. La faţa locului se află medicul legist şi un procuror de la Parchetul Judeţean, care urmează să tragă o concluzie", a mai declarat Miruna Prejbeanu.

Pompierii au reuşit să stingă focul, înainte ca flăcările să se extindă şi la alte apartamente. Incendiul a fost anunţat la 112 de acelaşi vecin care a cerut ajutor şi marţi după-amiază. Proprietara plecase din apartament în momentul în care pompierii au ajuns la faţa locului.

Un bărbat de 47 de ani a murit, marţi seara, în urma unui incendiu izbucnit din cauza unei ţigări, în apartamentul său din Târgu-Jiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj au declarat că un incendiu a izbucnit într-un apartament aflat la parterul unui bloc situat pe strada Comuna din Paris, din Târgu-Jiu, din cauza unei ţigari aprinse.

"La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta violent cu mari degajări de fum la una din încăperile apartamentului situat la parterul blocului. Din păcate, în urma operaţiunilor de recunoaştere, echipajele au găsit o persoană de sex masculin care era decedată", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Nu s-a impus evacuarea locatarilor.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici