Video Un poliţist a fost surprins când se SĂRUTĂ cu un personaj controversat din oraş. IPJ Galaţi a demarat o anchetă

Un poliţist de la Investigaţii Criminale din Galaţi se sărută cu un personaj controversat din oraş, aceştia fiind filmaţi la o petrecere, iar apoi imaginile compromiţătoare au fost postate pe internet. Poliţia Galaţi a demarat o anchetă internă, transmite corespondentul MEDIAFAX.V

18141 afișări

Imaginile compromiţătoare în care poliţistul de la Investigaţii Criminale Galaţi se sărută cu un bărbat controversat, cunoscut sub numele „Cap de Plumb”, au fost filmate la o petrecere privată organizată la un restaurant din Tecuci şi apoi postate pe internet.

Pe imagini se vede cum poliţistul şi personajul controversat cântă manele, se ţin de umeri ca doi prieteni şi la un moment dat se sărută.

Poliţia Galaţi a demarat o anchetă în acest caz, mai ales că se pare că nu a fost singurul poliţist carea participat la petrecerea filmată.

„S-a dispus demararea unei anchete şi a fost sesizat Biroul Control Intern în vederea efectuării de verificări cu privire la comportamentul în societate al poliţiştilor din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci”, a declarat presei Andreea Rogojina, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Surse din cadrul anchetei spun că petrecerea a avut loc în luna aprilie şi a fost organizată de poliţistul de la Investigaţii Criminale la un restaurant din Tecuci. Mai mult, spun aceleaşi surse, au participat la eveniment mai mulţi poliţişti, inclusiv cu funcţii de conducere.

Bărbatul cu care se sărută poliţistul de la Investigaţii Criminale nu are o condamnare în România, dar în Galaţi se ştie despre el că este un personaj controversat.

Potrivit surselor citate, acesta duce o viaţă de lux deşi nu este cunoscut ca un om de afaceri şi nici nu lucrează.

La audieri vor fi chemaţi toţi poliţiştii care au participat la petrecerea din restaurantul tecucean.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici